• 0 Items - 0.00 
    • У кошику немає товарів.

Борошно та бакалія з Італії

Сімаріс – високоякісні інгдедієнти для кав’ярень, барів,
ресторанів та кондитерського виробництва.

Борошно та бакалія з Італії

18 Товарів

Якість та смак італійських продуктів вже давно знайома жителям України. Смак італійської піци є неперевершеним та незрівнянним, так як і пасти, а секрет насправді криється в борошні. Великий вибір борошна, бакалії та інших продуктів з Італії, які пропонує наша компанія ви знайдете саме тут.

  • Відображення усіх 12 результатів

Борошно з м’яких сортів пшениці, Ciabatta (Чіабата) 25 кг.

Борошно з високим вмістом білка, спеціально розроблена для виробництва хліба типу «Ciabatta». Більш високий природний вміст волокон надає їм більш збалансовану поживну цінність, багатий смак і тривалий термін зберігання.

Борошно з м’яких сортів пшениці, Integrale, 25 кг.

Італійське борошно типу "Integrale" дуже корисне, має колір трохи темніше ніж звичайне борошно, оскільки висівки, містять масла і вітаміни забарвлюючи її, природним чином. Ідеально підходить для приготування традиційної італійської піци та домашнього хліба. Борошно багате на розчинну клітковину, отриману під час помелу пшениці Манітоба, з додаванням висівок. Інтегральна борошно використовується при середніх та тривалих замісах тіста.

Борошно з м’яких сортів пшениці, Manitoba + 25 кг.

Борошно Манітоба + (з покращеними показниками) має підвищений вміст мінералів і білків. Тісто з цієї муки відмінно розтягується і має відмінну еластичність. Ідеально підходить приготування хлібобулочних виробів. Борошно Манітоба застосовується при приготуванні випічки, що вимагає тривалого підняття тіста. З цієї муки виходять чудові італійські коржі, дуже смачний хліб, а також чудові піца, круасани, пончики та багато іншого.

 

Борошно з м’яких сортів пшениці, Manitoba 25 кг.

Борошно Манітоба має підвищений вміст мінералів і білків. Тісто з цієї муки відмінно розтягується і має відмінну еластичність. Ідеально підходить приготування хлібобулочних виробів. Борошно Манітоба застосовується при приготуванні випічки, що вимагає тривалого підняття тіста. З цієї муки виходять чудові італійські коржі, дуже смачний хліб, а також чудові піца, круасани, пончики та багато іншого.