Какао та начинки – незамінні атрибути кондитера. Широкий асортимент какао, начинок та багато іншого представлено в цій категорії. Більш детально з асортиментом ви можете ознайомитись в цій категорії.
Алкалізований какао-порошок темно-червоного кольору. Має насичений шоколадний смак.
Какао порошок алкалізований темно-червоний 22-24%. Ідеально підходить для покриття трюфелів або для бурштинового напилення, бісквітів, соусів та декорування.
Какао порошок алкалізований темно-червоний 22-24%. Ідеально підходить для покриття трюфелів або для бурштинового напилення, бісквітів, соусів та декорування.
Дезодороване какао-масло в зручному форматі крапель +- 5 мм
Напиток, содержащий 16% какао, обладает насыщенной консистенцией какао и богатым шоколадным вкусом. Сбалансированность состава делает его настоящим лакомством для любителей шоколада. |
Классический какао напиток, обладает насыщенной консистенцией какао и сухого молока |
Mycryo™ – 100% натуральний інгредієнт, це натуральне какао-масло у вигляді порошку. |
Дезодороване масло какао Кот-д’Ивуар (випускається у формі каллет) |
Масло какао, збільшує в’язкість шоколаду для використання в пульвелізатарах, перешкоджає проникненню вологи. Затверджувач для кондитерських виробів. |