Вершки тваринні Debic Cream 32%, 2 л.
Смачні ніжні вершки, які можна збивати, а також використовувати як кулінарні вершки для приготування різних страв. Мають помірно вершковий смак та постійну якість.
Асортимент вершків, як кулінарних, так і кондитерських представлений в цій категорії. На сьогоднішній день не можливо собі уявити ні одного ресторану, ні одного кондитерського виробництва, що не використовують вершки – тваринного походження або рослинні, а також в цій категорії ви знайдете молоко для ресторанів та кав'ярень.
Смачні ніжні вершки, які можна збивати, а також використовувати як кулінарні вершки для приготування різних страв. Мають помірно вершковий смак та постійну якість.
Кондитерські вершки Debic Stand & Overrun 35% є ідеальним компромісом для отримання великої кількість вихідного продукту та надання йому відмінної стійкості. Вони розробленні спеціально для кондитерських виробів, ідеально підходять для декору, начинок, мусів та морозива. При аерації збільшуються до 160%. Стійка основа, що залишається цільною. Мають насичений кремовий смак та м’яку текстуру.
Молоко ультрапастеризоване Ніжинське 2,5% виготовляється з натурального коров’ячого молока. Продукт не містить сухого молока, рослинних жирів і штучних добавок. Молоко проходить дбайливу ультрапастеризацію, що дозволяє зберегти всі корисні властивості. Молоко Ніжинське ідеально підходить для ресторанів та ка’ярень.
Молоко ультрапастеризоване Ніжинське 3,2% виготовляється з натурального коров’ячого молока. Продукт не містить сухого молока, рослинних жирів і штучних добавок. Молоко проходить дбайливу ультрапастеризацію, що дозволяє зберегти всі корисні властивості. Молоко Ніжинське ідеально підходить для ресторанів та ка’ярень.