• 0 Items - 0.00 
    • У кошику немає товарів.

Новини

Сімаріс – високоякісні інгдедієнти для кав’ярень, барів,
ресторанів та кондитерського виробництва.

От і відбувся довгоочікуваний майстер-клас з виготовлення цукерок на базі бельгійського шоколаду CALLEBAUT під керівництвом технолога Лариси Лавро, організований спільно дистриб’ютором ТОВ «Сімаріс» та офіційним представником  концерну BARRY CALLEBAUT в Україні компанією «Бест Вей Фудз». На прохання наших клієнтів, які вже не один рік працюють з бельгійським шоколадом, на протязі одного дня технолог розповідала та показувала на практиці як правильно працювати з шоколадом та всі ключові моменти для того, щоб отримати найкращий продукт з бездоганною якістю. На майстер класі була дружня  атмосфера, навчання проходило в режимі діалогу та з можливістю прийняти активну участь у процесах. Закінченні майстер-класу за доброю традицією завершилось  дегустацією виготовленої продукції та нагородженням всіх присутніх сертифікатами. На прохання наших клієнтів ми і в майбутньому будемо проводити майстер-класи, реагуючи на ваші прохання і потреби ринку.