MOLINO DI PORDENONE

Сімаріс – високоякісні інгдедієнти для кав’ярень, барів,
ресторанів та кондитерського виробництва.
  • Відображення усіх 6 результатів

Борошно з м’яких сортів пшениці, Ciabatta (Чіабата) 25 кг.

Борошно з високим вмістом білка, спеціально розроблена для виробництва хліба типу «Ciabatta». Більш високий природний вміст волокон надає їм більш збалансовану поживну цінність, багатий смак і тривалий термін зберігання.

Борошно з м’яких сортів пшениці, Integrale, 25 кг.

Італійське борошно типу "Integrale" дуже корисне, має колір трохи темніше ніж звичайне борошно, оскільки висівки, містять масла і вітаміни забарвлюючи її, природним чином. Ідеально підходить для приготування традиційної італійської піци та домашнього хліба. Борошно багате на розчинну клітковину, отриману під час помелу пшениці Манітоба, з додаванням висівок. Інтегральна борошно використовується при середніх та тривалих замісах тіста.